Google Marketing Live 2019: Ανακεφαλαίωση και προβολή κατ‘ απαίτηση

7
Google Marketing Live 2019: Ανακεφαλαίωση και προβολή κατ‘ απαίτηση
Google Marketing Live 2019

Σε περίπτωση που το χάσατε, το Google Marketing Live 2019 πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Μαΐου 2019 και έχουμε τις καλύτερες στιγμές μόνο για εσάς! Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε το πλήρες Ads Innovation Keynote, έχουμε συμπεριλάβει την ηχογράφηση παρακάτω. Μπορείτε επίσης να προλάβετε οποιοδήποτε από τα Συνεδρίες κατ‘ απαίτηση, που μπορεί να ενδιαφέρει εσάς και την επιχείρησή σας.

Το εναρκτήριο μήνυμα της Google ήταν ότι οι σημερινοί διαφημιστές πρέπει: Να είναι εκεί. Να εισαι χρησιμος. Να είσαι υπεύθυνος.

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Google Ads Prabhakar Raghavan συνέχισε λέγοντας πώς η Google παρέχει νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ουσιαστικά, οι διαφημίσεις θα πρέπει να μπορούν να περάσουν μια «δοκιμή οδοντόβουρτσας», καθώς παρέχουν καθημερινή βοήθεια, όπως και η οδοντόβουρτσά σας. 😊

Ανακοινώθηκαν πολλές νέες κυκλοφορίες σήμερα, όπως: Διαφημίσεις Discovery, Διαφημίσεις Gallery, Σύνδεση σε βάθος εφαρμογών, Bumper Machine και μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία Αγορών Google.

Κυκλοφορεί σε όλους τους διαφημιστές αργότερα φέτος!

Η Google λέει ότι 800 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν πλέον το Discover κάθε μήνα. Με τις διαφημίσεις Discovery, οι διαφημιζόμενοι θα έχουν απαράμιλλη προσέγγιση χρηστών στην αρχική ροή YouTube, στις καρτέλες κοινωνικής δικτύωσης και προωθήσεις του Gmail και στη ροή Google Discover.

Διαφημίσεις Discovery Google Marketing Live 2019: Ανακεφαλαίωση και προβολή κατά παραγγελία Vizion Interactive

Κυκλοφορεί σε όλους τους διαφημιστές αργότερα φέτος!

Αυτοί οι τύποι διαφημίσεων θα εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για κινητά, ως όμορφες γκαλερί με δυνατότητα σάρωσης, με τέσσερις έως οκτώ εικόνες, έως 70 χαρακτήρες ανά εικόνα και έως τρεις τίτλους. Απλώς πατήστε για να ανοίξετε μια συλλογή εικόνων και να προβάλετε το κείμενο και τους συνδέσμους προς τον ιστότοπο της εταιρείας.

Η Sissie Hsiao, Αντιπρόεδρος Διοίκησης Προϊόντων, Διαφήμιση εφαρμογών για κινητά, είπε ότι οι διαφημίσεις Gallery θα διηγηθούν μια πιο ολιστική ιστορία της επωνυμίας. Είπε επίσης ότι οι καμπάνιες με διαφημίσεις γκαλερί μπορούν να αναμένουν αποτελέσματα απόδοσης 25% περισσότερες αλληλεπιδράσεις.

Τώρα διαθέσιμο σε διαφημίσεις αναζήτησης, προβολής και αγορών!

Η Google εφαρμόζει τη σύνδεση σε βάθος εφαρμογών από τις διαφημίσεις Google, που σημαίνει: Οι χρήστες που έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή μιας επωνυμίας, θα μεταφερθούν απευθείας στην εφαρμογή όταν κάνουν κλικ στη διαφήμιση της επωνυμίας. Η σύνθετη αναφορά μετατροπών διαφήμισης σε εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη για επαγγελματίες του μάρκετινγκ που εκμεταλλεύονται το Κιτ Google Analytics για Firebase.

Η Google έχει ήδη αναφέρει ότι έχει δει διπλάσια ποσοστά μετατροπών για διαφημίσεις συνδέσμων σε βάθος.

Κυκλοφορεί αργότερα φέτος!

Η Google κάνει παιχνιδάκι να δημιουργήσει σύντομες διαφημίσεις βίντεο bumper διάρκειας 6 δευτερολέπτων γιατί ουσιαστικά θα τις δημιουργήσουν για εσάς! Απλώς δώστε στην Google έναν σύνδεσμο προς ένα βίντεο YouTube που διαρκεί λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα και το Google Ads θα σας δώσει τρεις έως τέσσερις διαφημίσεις διάρκειας 6 δευτερολέπτων για να διαλέξετε. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να δημιουργήσετε βίντεο 6 δευτερολέπτων από ένα υπάρχον δημιουργικό.

https://www.youtube.com/watch?v=UCz1dXFCE9o

Η Google έχει ήδη αρχίσει να συγχωνεύει το Google Express και το Shopping στη Γαλλία – Έρχεται στις ΗΠΑ τους επόμενους μήνες.

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός και τα νέα χαρακτηριστικά στοχεύουν να απομακρύνουν τους χρήστες από το Amazon.

Η νέα εμπειρία Αγορών Google θα έχει μια νέα αρχική σελίδα εξατομικευμένη στον πελάτη με βάση το ιστορικό αγορών, τα ιστορικά αναζήτησης και τις λίστες. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν εάν θα αγοράσουν από τον ιστότοπο του λιανοπωλητή απευθείας, από τον πωλητή λιανικής μέσω της Google ή φυσικά στο κατάστημα. Η Google λέει ότι θα υπάρξουν απλές επιστροφές και υποστήριξη πελατών, όλα τα οποία υποστηρίζονται από την εγγύηση της Google.

Συμπερασματικά, ο Chetna Bindra της Google, Ανώτερος Διευθυντής Προϊόντων, μίλησε για την ανάγκη να είμαστε υπεύθυνοι ως διαφημιστές και να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα δεδομένα. Πώς είναι ακόμη δυνατόν; Με το Google Audience, η μηχανική εκμάθηση θα εμφανίζει κατάλληλες διαφημίσεις με βάση τις επιλογές απορρήτου των καταναλωτών. Ο Bindra ανέφερε ότι το ενδιαφέρον αναζήτησης για τη φράση „Η δραστηριότητά μου“ έχει αυξηθεί 1000% από το 2016. Οι άνθρωποι νοιάζονται για το απόρρητό τους, όπως και οι διαφημιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις ενημερώσεις και περισσότερες πληροφορίες από την Google, επισκεφτείτε αυτούς τους πόρους:

g.co/AdsAnnouncements

g.co/MarketingPlatformBlog

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η κατάστασή μας ως Google Premier Partner, μαζί με τη Διαχείριση PPC, τις διαφημίσεις Αγορών Google, τη διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση Amazon και άλλες υπηρεσίες επί πληρωμή μέσων μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar