Google Marketing Live 2018: Ηχογράφηση και ανακεφαλαίωση βασικού σημειώματος

5
Google Marketing Live 2018: Ηχογράφηση και ανακεφαλαίωση βασικού σημειώματος
Google Marketing Live Google Marketing Live 2018: Βασική εγγραφή και ανακεφαλαίωση Vizion Interactive

Σε περίπτωση που το χάσατε, η Google ήταν ζωντανή την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 με το ετήσιο Marketing Live Keynote, αλλά μην ανησυχείτε, σας καλύψαμε με την ανακεφαλαίωση! Επίσης, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε την πλήρη ηχογράφηση, μπορείτε να το ελέγξετε και εδώ.

Τροφή για σκέψη: «Σε σύγκριση με πριν από 5 χρόνια, υπάρχουν σήμερα ένα δισεκατομμύριο περισσότεροι άνθρωποι στο διαδίκτυο. Υπάρχουν 2πλάσιοι άνθρωποι σε έξυπνα τηλέφωνα». -Sridhar Ramaswamy, Senior Vice President Ads

Αυτός είναι ένας αρκετά συγκλονιστικός αριθμός, και μαζί με αυτό, αυτά τα δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν τώρα ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για τη διαφήμιση. Το εναρκτήριο μήνυμα της Google ήταν ότι οι σημερινές διαφημίσεις πρέπει να είναι: Πολύτιμες. Διαφανής. Αξιόπιστος.

Google Marketing Live Google Marketing Live 2018: Βασική εγγραφή και ανακεφαλαίωση Vizion Interactive

Αυτοί οι τρεις διαφημιστικοί στόχοι δίνουν τον τόνο στις ανακοινώσεις κυκλοφορίας της Google. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο τι έρχεται σύντομα.

Πρώτον, το YouTube θα υποβληθεί σε ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις.

Truview Google Marketing Live 2018: Keynote Recording & Recap Vizion Interactive

 1. TruView for Reach – Η εισαγωγή αυτής της ενημέρωσης διασφαλίζει ότι οι διαφημιστές πληρώνουν μόνο όταν προβάλλεται μια διαφήμιση και οι καμπάνιες TruView for Reach θα βοηθήσουν τους διαφημιζόμενους να μεγιστοποιήσουν αυτή την προσέγγιση χρηστών.
 2. TruView for Action – Αυτή η ενημέρωση έχει βελτιστοποιηθεί για να αυξάνει τις μετατροπές στον ιστότοπό σας. Μέσω του TruView for Action, ένα banner παρότρυνσης για δράση εμφανίζεται στο βίντεό σας καθ‘ όλη τη διάρκεια της προβολής του βίντεο και παραμένει εκεί μετά την ολοκλήρωση του βίντεο. Επίσης, αργότερα φέτος, η Google θα εισαγάγει το Form Ads στο TruView for Action, επιτρέποντας στους διαφημιστές να δημιουργούν δυνητικούς πελάτες απευθείας στις διαφημίσεις βίντεο.
 3. Μεγιστοποίηση προσφοράς αύξησης – Αυτή η νέα στρατηγική υποβολής προσφορών χρησιμοποιεί τη μηχανική εκμάθηση της Google για να προσεγγίσει άτομα που είναι πιο πιθανό να επιλέξουν την επωνυμία σας μετά την έκθεση σε μια διαφήμιση. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι το YouTube μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την αντίληψη της επωνυμίας σας.

Αποκριτικές διαφημίσεις αναζήτησης

Αυτές οι νέες αυτοματοποιημένες διαφημίσεις θα απλοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας και δοκιμής, ενώ θα προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Οι διαφημιστές θα μπορούν να εισαγάγουν έως και 15 επικεφαλίδες, 4 γραμμές περιγραφής και, στη συνέχεια, να κάνουν μίξη και αντιστοίχιση της Google με τους τίτλους και τις περιγραφές με την κορυφαία απόδοση. Η Google αλλάζει επίσης τις προδιαγραφές για τις διαφημίσεις – οι διαφημιστές θα μπορούν να εισάγουν επικεφαλίδες έως και 30 χαρακτήρων και δύο περιγραφές 90 χαρακτήρων, που είναι 90% περισσότερο κείμενο από ό,τι σήμερα! Οι αποκριτικές διαφημίσεις αναζήτησης θα κυκλοφορήσουν σε διαφημιστές στα Αγγλικά τους επόμενους μήνες και θα επεκταθούν σε άλλες γλώσσες καθ‘ όλη τη διάρκεια του 2018.

Βαθμολογία ταχύτητας σελίδας προορισμού για κινητά

Η Google έχει αρχίσει να κυκλοφορεί αυτή τη νέα δυνατότητα, η οποία βαθμολογεί τις σελίδες προορισμού σε μια κλίμακα 10 βαθμών: από (1) πολύ αργή έως (10) εξαιρετικά γρήγορη. Αυτές οι μετρήσεις θα ενημερώνονται καθημερινά.

Αναφορές μεταξύ συσκευών και επαναληπτικό μάρκετινγκ στο Google Analytics

Αυτή η νέα δυνατότητα αναφοράς έλαβε ορισμένες ηχηρές επευφημίες από το κοινό όταν εισήχθη, επειδή τώρα η Google θα συνδυάζει δεδομένα από άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας πολλές φορές σε διαφορετικές συσκευές, δημιουργώντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των πελατών σας.

Έξυπνες καμπάνιες για μικρές επιχειρήσεις

Η Google έχει στόχο για τις μικρές επιχειρήσεις, να κάνει τη διαφήμιση τόσο εύκολη, ώστε να μπορούν να λειτουργούν με διαφημίσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Οι Έξυπνες καμπάνιες κυκλοφορούν στους διαφημιστές φέτος. Οι έξυπνες καμπάνιες είναι: Απλές. Εξοικονόμηση χρόνου. Παρέχετε πραγματικά αποτελέσματα. Αυτές οι καμπάνιες δημιουργούν δείγματα διαφημίσεων για τον διαφημιζόμενο αντλώντας πληροφορίες από τον ιστότοπό του και την καταχώριση του Εταιρικού προφίλ Google. Εκτός από τη δημιουργία διαφημίσεων, η Google δοκιμάζει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας ιστοσελίδων για τις μισές μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ιστότοπο και στη συνέχεια να αντιστοιχίζει αυτές τις σελίδες με το διαφημιστικό κείμενο. Η Google ισχυρίζεται ότι οι Έξυπνες καμπάνιες είναι 3 φορές καλύτερες στο να προβάλλουν διαφημίσεις στο σωστό κοινό, οπότε γιατί να μην τις δοκιμάσετε;

Ανακοινώσεις για Αγορές Google και Τοπικές Επιχειρήσεις

 • Οι αυτοματοποιημένες ροές για διαφημίσεις αγορών θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος! Αυτές οι ροές ανιχνεύουν τον ιστότοπό σας, συγκεντρώνουν σχετικές λεπτομέρειες και δημιουργούν αυτόματα μια ροή με τα προϊόντα σας.
 • Έξυπνες καμπάνιες Αγορών – Αυτές οι καμπάνιες βελτιστοποιούνται αυτόματα στον στόχο που επιλέγετε και περιλαμβάνουν επαναληπτικό μάρκετινγκ προβολής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η Google λέει ότι αυτές οι Έξυπνες καμπάνιες Αγορών οδηγούν πάνω από 20% περισσότερες μετατροπές με παρόμοιο κόστος.
 • Ενσωματώσεις πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου – Σύντομα θα μπορείτε να εργάζεστε σε μία μόνο διεπαφή, διαχειριζόμενοι τις έξυπνες καμπάνιες αγορών σας απευθείας στο Shopify.
 • Νέοι επιχειρηματικοί στόχοι – 3 στα 4 άτομα καταλήγουν να επισκέπτονται μια σχετική επιχείρηση αυτοπροσώπως μέσα σε 24 ώρες από την τοπική αναζήτηση στο τηλέφωνό τους. Τους επόμενους μήνες, η Google θα προσθέσει δύο νέους στόχους:
  • Επισκέψεις στο κατάστημα οδήγησης
  • Απόκτηση νέου πελάτη
 • Νέος τύπος καμπάνιας: Τοπικές καμπάνιες – Αυτές οι τοπικές καμπάνιες θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διαφημίζονται σε όλα τα δίκτυα (Αναζήτηση, Χάρτες, Σελίδες μερών, Εμφάνιση και YouTube)

Παρουσιάζουμε τη ΝΕΑ πλατφόρμα μάρκετινγκ της Google

Το Google Marketing Platform συνδυάζει τις διαφημιστικές και αναλυτικές πλατφόρμες της Google σε μια ενιαία λύση, συμπεριλαμβανομένων αυτών των πλατφορμών:

 • Google Analytics 360
 • Google Optimize 360
 • Google Data Studio
 • Google Surveys 360
 • Διαχειριστής ετικετών Google
 • Google DoubleClick
 • Το Search Ads 360 είναι το νέο όνομα για το DoubleClick Search
 • Display και Video 360

Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία και όπως πάντα, ενημερώστε μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς αυτές οι νέες κυκλοφορίες θα επηρεάσουν την επιχείρησή σας!

Εάν ενδιαφέρεστε για τις βασικές σημειώσεις των προηγούμενων ετών, δείτε τις εδώ:

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η κατάστασή μας ως Google Premier Partner, μαζί με τη Διαχείριση PPC, τις διαφημίσεις Αγορών Google, τη διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση Amazon και άλλες υπηρεσίες επί πληρωμή μέσων μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar