Το Google Ads παρέχει περισσότερη βοήθεια με τις απορρίψεις διαφημίσεων

7
Το Google Ads παρέχει περισσότερη βοήθεια με τις απορρίψεις διαφημίσεων

Το Google Ads παρέχει περισσότερη βοήθεια σε περίπτωση απόρριψης διαφημίσεων

„Η διαφήμισή σας έχει απορριφθεί“. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις αυτό το μήνυμα, σωστά;

Αλλά, όπως με όλα τα άλλα, συμβαίνει μερικές φορές και φαίνεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να το αποτρέψετε. Ωστόσο, η Google εισάγει τώρα μια καλύτερη λύση που θα παρείχε περισσότερη βοήθεια στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ σε περίπτωση απόρριψης διαφημίσεων.

Ακολουθούν ορισμένες από τις αλλαγές που θα εφαρμόσει η Google τον Απρίλιο για τους διαφημιστές.

1. Υπεύθυνος πολιτικής

Η νέα ενότητα «διαχειριστής πολιτικών» στο Google Ads θα λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος και θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την πολιτική περιορισμού λέξεων-κλειδιών, επεκτάσεων και διαφημίσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό επιλέγοντας «Διαχείριση πολιτικής» αφού κάνετε κλικ στο «Ρύθμιση» στον πίνακα εργαλείων.

Ο νέος «διαχειριστής πολιτικών» μπορεί επίσης να επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν παραβιάσεις των πολιτικών διαφημίσεων της Google κατά τη διαδικασία δημιουργίας διαφημίσεων — ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες απόρριψης διαφημίσεων.

Με άλλα λόγια, εάν ένας διαφημιστής αντιβαίνει εν αγνοία του την πολιτική της Google, η Google θα παρέχει σχόλια σε πραγματικό χρόνο για να εντοπίσει το πρόβλημα. Τυχόν πιθανές παραβιάσεις θα εντοπιστούν πριν συμβούν, επομένως οι διαφημιστές μπορούν να συμμορφώνονται με όλες τις πολιτικές πριν υποβάλουν διαφημίσεις για έγκριση.

Μερικά από τα άλλα επερχόμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Προτάσεις για τη διόρθωση διαφημίσεων
  • Το ιστορικό των προσφυγών
  • Μια επισκόπηση των πιστοποιήσεων λογαριασμού

2. Πρόσθετες πληροφορίες

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Google άρχισε να παρέχει στους διαφημιστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκαν οι διαφημίσεις τους. Αυτή η δυνατότητα θα επεκταθεί σύντομα.

Επιπλέον, σε περίπτωση διαφωνιών, οι χρήστες θα μπορούν να υποβάλουν αμέσως ένσταση.

Η δυνατότητα για άμεση ένσταση από το Google Ads αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Το πιο σημαντικό, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για κείμενο για τις περισσότερες παραβιάσεις πολιτικής.

Οι διαφημιστές θα μπορούν να υποβάλουν ξανά τις διαφημίσεις τους για έλεγχο επιλέγοντας μία από τις δύο διαθέσιμες επιλογές:

  • “Έγινε αλλαγές για συμμόρφωση με την πολιτική”
  • «Απόφαση διαφωνίας»

Τι έπεται?

Η απόρριψη του Google Ads δεν θεωρείται πολύ μεγάλη υπόθεση, αλλά καταναλώνει επιπλέον χρόνο και προσπάθεια και μερικές φορές απορρίπτει πρωτότυπα σχέδια μάρκετινγκ.

Κάνοντας τα πάντα πιο διαφανή και εντοπίζοντας παραβάσεις πολιτικής κατά τη διαδικασία δημιουργίας διαφημίσεων, η Google θα απλοποιήσει τα πράγματα για τους διαφημιστές.

Πώς πιστεύετε για τις πιο πρόσφατες επερχόμενες αλλαγές στο Google Ads; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Εικόνα προφίλ

Ράιαν

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar