Το API υποβολής περιεχομένου της Bing επιτρέπει την άμεση δημιουργία ευρετηρίου

7
Το API υποβολής περιεχομένου της Bing επιτρέπει την άμεση δημιουργία ευρετηρίου

Το API υποβολής περιεχομένου της Bing επιτρέπει την άμεση δημιουργία ευρετηρίου

Η Bing δοκιμάζει το API υποβολής περιεχομένου της για λίγο. κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους. Το API τελικά βγήκε από την Beta και δεν είναι διαθέσιμο σε όλους.

Το Bing Content Submission API ειδοποιεί την Bing για τυχόν αλλαγές στον ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο. Επομένως, θεωρητικά, το API επιτρέπει στους webmasters και τους δημιουργούς περιεχομένου να ειδοποιούν την Bing για τυχόν πρόσφατες αλλαγές ιστοτόπου (ή νέο περιεχόμενο) σε πραγματικό χρόνο και να ευρετηριάζουν τον ιστότοπό τους αμέσως.

Η ιδέα πίσω από την ύπαρξη ενός API υποβολής περιεχομένου όπως αυτό είναι να μειωθεί η εξάρτηση από το Bingbot.

Σύμφωνα με τον Fabrice Canal, κύριο διευθυντή προγράμματος στην Bing:

«Με μια συντριπτική ανταπόκριση και εξαιρετικά σχόλια από τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που είχαν υιοθετήσει το API, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Bing Content Submission API είναι πλέον ανοιχτό για εφαρμογή και για να ξεκινήσει η αποστολή των αλλαγών του περιεχομένου τους στο Bing, όχι μόνο για να γίνει πιο σχετικό χρήστες στο Bing αλλά και για να μειώσουν το φορτίο ανίχνευσης του bingbot στους ιστότοπούς τους.“

Συνιστάται να δείτε το Bing Content Submission API σε συνδυασμό με το Bing URL υποβολής API. Αυτό θα παραχωρήσει στους webmasters πρόσβαση σε έναν ενοποιημένο πίνακα εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δουν πληροφορίες, όπως δεδομένα λανθάνοντος χρόνου για τις υποβολές τους και στατιστικά ευρετηρίασης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bing Content Submission API

Εδώ είναι ένας οδηγός τριών βημάτων:

 1. Επαληθεύστε τον ιστότοπό σας με Εργαλεία για Webmasters Bing.
 2. Δημιουργήστε ένα κλειδί API στα Εργαλεία για Webmasters Bing. Ακολουθεί ο τρόπος δημιουργίας του κλειδιού API:
  1. Συνδεθείτε στο Bing Webmaster Tools
  2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις
  3. Μεταβείτε στην ενότητα Πρόσβαση στο API
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία κλειδιού API.
 3. Μόλις δημιουργηθεί το κλειδί API, ενσωματώστε το στον ιστότοπό σας.

imsr-bing-content-submission-api-allows-instant-indexing

Σημείωση: Αυτό το κλειδί API μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν χρήστη για όλους τους επαληθευμένους ιστότοπους στο Bing Webmaster Tools.

Το Content Submission API είναι ένα μεγάλο βήμα προς την άμεση ευρετηρίαση και τη μείωση του λανθάνοντος χρόνου υποβολής. Ωστόσο, είναι ένα έργο σε εξέλιξη, επομένως οι webmasters ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα από νωρίς. Επίσης, μπορούν να γίνουν περαιτέρω προσαρμογές με βάση τα σχόλια που λαμβάνει το Bing.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημοσιεύουμε το API στους χρήστες μας και είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα σχόλιά σας. Θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να βελτιώνουμε σε μεγαλύτερη κλίμακα και να προσαρμόζουμε τους ρυθμούς ανίχνευσης για ιστότοπους που εφαρμόζουν το API, έτσι ώστε να προσφέρουμε το μέγιστο όφελος όχι μόνο όσον αφορά την ευρετηρίαση αλλά και τη διαχείριση του φορτίου ανίχνευσης και τη φρεσκάδα του περιεχομένου στους χρήστες που αναζητούν.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το API υποβολής περιεχομένου Bing.

Εικόνα προφίλ

Andrea Scalia

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar