Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν!

10
Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν!
Καλή χρονιά Vizion Interactive

Καλή χρονιά από τη Vizion Interactive! Καθώς βυθιζόμαστε στο 2018, ήμασταν ενθουσιασμένοι να συζητήσουμε με την ομάδα μας και επίσης με μερικούς από τους αγαπημένους μας επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ από το Dallas Digital Summit τον περασμένο Δεκέμβριο, σχετικά με το τι τους περιμένει φέτος. Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις, τις στρατηγικές και τα νέα συναρπαστικά έργα στα οποία εργάζονται για το 2018. Πείτε μας τι σας επιφυλάσσει η Πρωτοχρονιά στα σχόλια!

Μαρκ Τζάκσον«Θα έλεγα ότι το 2018 θα είναι μια πρόκληση για την Google, όσο και για τους SEO.
Για τους SEO, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να γίνουμε καλύτεροι στην αρχιτεκτονική πληροφοριών, την ταξινόμηση και το περιεχόμενο (αυτά τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε άμεσα). Θα πρέπει επίσης να εστιάσουμε στην εμπειρία χρήστη και στο ποσοστό μετατροπών εντός των ιστοτόπων, για –και πάλι– να επικεντρωθούμε σε πράγματα που βρίσκονται υπό τον άμεσο έλεγχό μας.

Βελτιστοποιώντας τους ιστότοπους για να διασφαλίσουμε ότι είναι φιλικοί προς κινητά (το ίδιο περιεχόμενο στην έκδοση για κινητά με τον επιτραπέζιο υπολογιστή;) και παρουσιάζοντας ποιοτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με ερωτήματα που γνωρίζουμε ότι μπορούν να οδηγήσουν σε προσέλκυση προοπτικών/πωλήσεων, εκπληρώνουμε τέλος της συμφωνίας».
– Mark Jackson, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Vizion Interactive

Thom Craver Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive

«Το σχήμα θα συνεχίσει να αυξάνεται. Από σκοπιά ειδήσεων, η αλήθεια στις ειδήσεις θα είναι μεγάλη υπόθεση. Το Facebook και η Google ειδικά, κάνουν και οι δύο διαφορετικές προσπάθειες για να συμβεί αυτό, και υπάρχουν σχήματα που θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα είναι πραγματικά, τα γεγονότα είναι αληθινά κ.λπ.
– Thom Craver, Senior SEO Analyst, CBS News

Tyler Farnsworth Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive«Συνεχίζουμε να ακούμε για «κάντε σύντομα βίντεο, αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο, μόνο για αυτό έχει χρόνο». Διαφωνώ με αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να δημιουργήσεις πράγματα που είναι αρκετά ενδιαφέροντα για να δώσουν την προσοχή τους οι άνθρωποι. Δεν είναι ότι στους ανθρώπους δεν αρέσουν οι διαφημίσεις, απλώς μισούν τις τρομερές εμπειρίες και μισούν πράγματα που φαίνονται, ακούγονται και λειτουργούν σαν διαφημίσεις. Αν κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό, που κάνει κάποιον να πει: «αυτό ήταν διασκεδαστικό, αυτό ήταν ωραίο, αυτό ήταν μια καλή αξία», τότε εκεί πρέπει να είμαστε. Έτσι, το 2018, νομίζω ότι οι άνθρωποι που θα είναι επιτυχημένοι, είναι αυτοί που το καταλαβαίνουν και αρχίζουν να το ζουν σε μεγάλο βαθμό».
– Tyler Farnsworth, Διευθύνων Σύμβουλος, August United

Τζος ΜακΚόι«Το 2018 θα είναι μια χρονιά όπου περισσότεροι επαγγελματίες του μάρκετινγκ δίνουν προσοχή στα επιλεγμένα αποσπάσματα και στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζουν περιεχόμενο ώστε να κατατάσσονται δυνητικά εδώ. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την εστίαση των μελλοντικών ετών στη φωνητική αναζήτηση, καθώς αυτά θα ληφθούν για τα αποτελέσματα φωνητικής αναζήτησης. Νομίζω ότι θα δούμε μια απόσυρση περιεχομένου μεγάλης μορφής προς όφελος των συνοπτικών κομματιών περιεχομένου που απαντούν απευθείας σε ερωτήσεις με λιγότερο από 100 λέξεις, παρέχουν λίστες κ.λπ., όλα αυτά που θεωρούνται ότι βοηθούν κάποιον να εισέλθει στην κατάταξη «θέση μηδέν».
– Josh McCoy, Digital Marketing Strategist, Vizion Interactive

Robert Bochnak Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive

«Το 2018, θα εντείνουμε τη δουλειά μας στο Instagram και θα κάνουμε περισσότερα βίντεο. Κάνουμε το Έτος στην Ανασκόπηση πολύ σύντομα, όπου ρωτάμε τους αποφοίτους: Τι έκανε το 2017 να θυμόμαστε; Θα λάβουμε τις απαντήσεις τους, θα τις βάλουμε στο Storify και θα κάνουμε επίσης ένα βίντεο και θα το μοιραστούμε με την ευρύτερη κοινότητα.“
– Robert Bochnak, Διευθυντής Social Media, Harvard Business School

Melanie Deziel Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive«Είμαι πραγματικά συναρπαστικός για το 2018. Εργάζομαι σε ένα μάθημα που αναπτύσσω από την αρχή, για το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Content Marketing. Έτσι, το να πάρω όλα τα πράγματα που έχω μάθει και να τα βάλω σε ένα ακαδημαϊκό πλαίσιο είναι μια συναρπαστική νέα πρόκληση».
– Melanie Deziel, Content Strategy Consultant, The Overlap League

Morgan Spurlock Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive«Το μεγαλύτερο πράγμα που έρχεται το 2018 είναι ότι έκανα ένα σίκουελ του Super Size Me, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο. Θα πάμε στο Sundance τον Ιανουάριο για την πρεμιέρα των ΗΠΑ, και μετά θα βγει τον Μάρτιο, και είναι το Super Size Me 2: Holy Chicken, όπου σε αυτό δεν γεμίζω τον εαυτό μου με γρήγορο φαγητό, αλλά σε αυτό ένα άνοιξα το δικό μου εστιατόριο γρήγορου φαγητού και νομίζω ότι οι άνθρωποι θα το σκάψουν».
– Morgan Spurlock, βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός

Joshua Titsworth Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive

«Είναι πραγματικά δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αργαλειό του Net Neutrality να φεύγει. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει, πιστεύω ότι θα δούμε μια μεγάλη αλλαγή από την οργανική αναζήτηση και την κοινωνική σε πιο αμειβόμενη διαφήμιση. Το ίδιο το ψηφιακό μάρκετινγκ δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Οι επωνυμίες μπορούν να εξακολουθούν να είναι αυθεντικές στις διαφημίσεις, οι επωνυμίες μπορούν ακόμα να συνδέονται με χρήστες στις διαφημίσεις, οι επωνυμίες θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό τους όταν οι χρήστες φτάνουν εκεί.

Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ θα πρέπει να εξελιχθούν και να αλλάξουν τις τακτικές τους για να ανταποκριθούν στον κόσμο αμοιβής για παιχνίδι που έρχεται. Είτε πρόκειται για 6 μήνες έως ένα χρόνο από τώρα. Η χρήση των πληρωμένων διαφημίσεων θα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική».
– Joshua Titsworth, Digital Marketing Specialist, Vizion Interactive

Loren Mcdonald Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive«Στην πλευρά του περιεχομένου, ειδικά για τις εταιρείες, φέτος κάναμε μια μελέτη με την eConsultancy σχετικά με το τι περιμένουν οι επωνυμίες από τις εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ. Λοιπόν, θα το ακολουθήσουμε το 2018 με το εξής: Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ποιο είναι το μέλλον των ψηφιακών πρακτορείων; Πώς μπορούν να αξιοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν όλες αυτές τις τεχνολογίες και δεδομένα, για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία; Όλα αυτά έρχονται το 2018».
– Loren McDonald, Marketing Evangelist, IBM Watson Marketing

Jenny Mallory Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive«Τώρα που τα κινητά αντιπροσωπεύουν πάνω από το 70% του χρόνου των ψηφιακών μέσων, θα περιμένουμε να δούμε τις εταιρείες να αυξάνουν τον προϋπολογισμό των μέσων για διαφημίσεις μέσω κινητού το 2018. Η Programmatic θα αρχίσει να αναπτύσσεται στο μείγμα πολυμέσων με τους διαφημιστές. Η δυνατότητα βελτιστοποίησης των τοποθετήσεων πολυμέσων σε όλες τις οθόνες (κινητά, tablet, επιτραπέζιοι υπολογιστές, smart tv) θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην απόδοση επένδυσης (ROI) των διαφημίσεων προβολής».
– Jenny Mallory, PPC Specialist, Vizion Interactive

Jay Baer Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive

«Δουλεύουμε πάνω σε ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή σχετικά με την έννοια του Talk Triggers, ο υπότιτλος είναι: The Complete System for Word of Mouth Marketing και Creating Customers Free. Τελειώνουμε το βιβλίο αυτή τη στιγμή και θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου του επόμενου έτους (2018), τόσο ενθουσιασμένοι γι‘ αυτό, αναζητήστε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία σας.“
– Jay Baer, ​​συγγραφέας και Πρόεδρος με τις καλύτερες πωλήσεις των NY Times, Convince & Convert

Shanti Headshot Τι έρχεται το 2018; Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ ζυγίζουν! Vizion Interactive„Η επιτυχία στον διαδικτυακό σας ανταγωνισμό θα μειωθεί στο να διασφαλίσετε ότι θα αυξήσετε τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ και επωνυμίας τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, ενώ παράλληλα θα εστιάσετε με λέιζερ την online ανάπτυξή σας στον ιστότοπο για κινητά και τη σήμανση σχήματος για να έχετε ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό έτος 2018.“
– Shanti Shunn, Digital Marketing Strategist, Vizion Interactive

Για να δείτε τις πλήρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις βίντεο με τους ομιλητές στο Dallas Digital Summit, κάντε κλικ εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar