Σχέδιο του Google Chrome για δυσπιστία στα πιστοποιητικά της Symantec

5
Σχέδιο του Google Chrome για δυσπιστία στα πιστοποιητικά της Symantec
Oh No Not Again Facepalm Vizion Interactive

Σε έναν κόσμο με δυνατότητα web, φαίνεται ότι πάντα προχωράμε πιο γρήγορα, εργαζόμαστε σκληρότερα και κάνουμε περισσότερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τεχνολογία μάς έχει επιτρέψει να επικοινωνούμε πιο γρήγορα, να ανταποκρινόμαστε σε πράγματα πιο γρήγορα, να βρίσκουμε απαντήσεις πιο γρήγορα, να ξεφτιλιζόμαστε πιο γρήγορα και στη συνέχεια να αναγνωρίζουμε και να διορθώνουμε αυτές τις βλάβες πιο γρήγορα. Εάν συνεργάζεστε με οποιονδήποτε άνω των 60 ετών, ρωτήστε τον για τα χρυσά χρόνια που θα έγραφες ένα σημείωμα και θα χρειάζονταν μέρες για να παραδοθεί. Μια συνάντηση ήταν κάτι που επεξεργάζονταν οι γραμματείς και μια αυτοσχέδια συνάντηση θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν όλοι τύχαινε να ήταν στο γραφείο εκείνη τη στιγμή, και ακόμη και τότε, χρειαζόταν κάποιος να τρέχει σωματικά για να βρει όλους όσους έπρεπε να παρευρεθούν στη συνάντηση, όχι απλώς ένα μπαράζ email και ψηφιακές προσκλήσεις σε συσκέψεις που εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας. Μην το „καλέσετε“ ενώ επιστρέφετε από τον καφέ σας ή αφήνετε τα παιδιά στο σχολείο. Αυτό ακριβώς επιτρέπουν οι τεχνολογίες μας. Και, αυτό σημαίνει ότι όταν εμφανίζεται κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στους ιστοτόπους μας, μπορούμε συνήθως τουλάχιστον να „γυρίσουμε τους τροχούς“ γρήγορα. Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία για να ετοιμάσετε τους ιστότοπούς σας για το 2018, χάρη στην Google και τη στοίβα των αλλαγών που αναμένεται να γίνουν πιο σκληροί κανόνες.

Προστασία του ιστότοπού σας

Έτσι, ελπίζουμε ότι μετακινήσατε τον ιστότοπό σας σε HTTPS για να αποφύγετε προβλήματα από την Google στα αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης. Εάν δεν το έχετε κάνει, ξεκινήστε αυτό και βεβαιωθείτε ότι έχετε χαρτογραφήσει και δοκιμάσει σωστά όλες τις ανακατευθύνσεις το συντομότερο δυνατόν ή «υποφέρετε τις συνέπειες» του να είστε πίσω από την 8-μπάλα. Η Google θέλει να κάνει τον ιστό πιο ασφαλή για τους χρήστες (η Google αγαπά τους χαρούμενους χρήστες καθώς σημαίνει περισσότερα ερωτήματα/μερίδιο αγοράς και περισσότερα $$$), ειδικά στη συνεχιζόμενη εποχή των απειλών για την ασφάλεια, των κυβερνήσεων που υποστηρίζουν τους χάκερ (σε κοιτάζουν τη Ρωσία) και όλων τα προγράμματα εισαγωγής κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού κατασκοπίας εκεί έξω, για να μην αναφέρουμε τους κακούς και/ή τους κακούς SEOs. Λοιπόν, για να προχωρήσετε, ας πούμε ότι το γνωρίζετε ΚΑΙ έχετε ήδη μετακινήσει τον ιστότοπό σας σε HTTPS.

Mobile-First Indexation

Τώρα που μετακινήσατε τους ιστότοπούς σας σε HTTPS, ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε επιτέλους να εστιάσετε στο να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος για κινητά είναι έτοιμος για την επικείμενη μετάβαση της Google σε μια αληθινή μεθοδολογία «πρώτα για κινητά», ελέγχοντας όλες τις αποδόσεις σας για τη μικρότερη οθόνη Μέγεθος. Ίσως εσείς, η ομάδα σχεδιασμού σας, η ομάδα IT και η ομάδα SEO σας να έχετε ήδη αξιολογήσει όλες τις διάφορες σελίδες, κοιτάζοντας τι έχει υποβιβαστεί σε „εκτός καμβά“ σε αυτό το μέγεθος οθόνης, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πώς να το ενσωματώσετε ξανά οπτικά . Θυμάστε όλα αυτά τα πράγματα που κάνατε (ή δεν κάνατε) για να καθορίσετε πώς να βελτιστοποιήσετε οπτικά τον ιστότοπό σας για κινητά; Ξέρετε, η απόκρυψη του περιεχομένου της σελίδας που φαινόταν περιττή από τη στιγμή που είχε καταχωριστεί στην επιφάνεια εργασίας, αυτές οι επιπλέον επιλογές επαφών που φαίνονταν περιττές στη μικρότερη οθόνη ή αυτές οι επιπλέον επιλογές μενού που δεν ταιριάζουν καλά στο μενού του κινητού σας σε στυλ χάμπουργκερ επειδή βρίσκονταν στο το 3rd επίπεδο ή χαμηλότερο και πολλά υπομενού που στενεύουν απλώς έμοιαζαν ενοχλητικά… ναι, όλα αυτά τα πράγματα. Λοιπόν, τώρα είστε έτοιμοι να τα αναιρέσετε όλα αυτά, να χρησιμοποιήσετε νέες τεχνολογίες και να ξαναγράψετε ενδεχομένως ολόκληρη την ταξινόμηση για να κάνετε τα μενού πιο συνοπτικά. Συγχαρητήρια, είστε σε καλό δρόμο για αυτό… περιμένετε, περί τίνος πρόκειται Πιστοποιητικά Google και Symantec (ß διαβάστε αυτό το ASAP)…εμ…υπομονή στην ομάδα, πρέπει να το θέσουμε σε παύση καθώς… ω, ουφ…*κτυπά το κεφάλι στο γραφείο*

Google Dance Google Worship Σχέδιο του Google Chrome για δυσπιστία στα πιστοποιητικά της Symantec Vizion Interactive

Το σχέδιο του Chrome για δυσπιστία στα πιστοποιητικά της Symantec

Τώρα αυτό μοιάζει με τους τρελούς «χορούς της Google» που έγιναν τόσο διάσημοι πριν από τόσα χρόνια. Η Google κάνει αλλαγές, μερικές φορές πολύ δημοσίως καλούμενη σε ιστολόγια μάρκετινγκ και άλλα πιο σκοτεινά πράγματα που φαίνεται να γνωρίζουν οι „όσοι γνωρίζουν“ (πόσοι από εσάς διαβάζετε θρησκευτικά το ιστολόγιο Google Security;). Αυτό είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Ακόμα ένα πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και αυτό σημαίνει πολλά μεγαλύτερη εξάρτηση από το 3rd κόμματα γνωρίζοντας και αντιμετωπίζοντας αυτό. Λοιπόν, ας μεταφέρουμε το έργο «mobile-first» στην αργή λωρίδα και ας αντιμετωπίσουμε αυτήν την επικείμενη καταστροφή που θα μπορούσε να αναιρέσει οποιαδήποτε και όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν το ήξερες αυτό, μην αισθάνεσαι άσχημα. προφανώς το Amazon.com δεν το κάνει ούτε και τους πρωτεύον πιστοποιητικό είναι από τη Symantec όπως φαίνεται στο μπλε πλαίσιο στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης (στοιχηματίζω ότι η Google δεν τους τιμωρεί όμως):

Ακόμα και η Amazon Com δεν γνωρίζει Το σχέδιο του Google Chrome να μην εμπιστεύεται τα πιστοποιητικά της Symantec Vizion Interactive
Ευτυχώς για την Amazon, είναι μια τεράστια εταιρεία που χρησιμοποιεί τις δικές της υπηρεσίες ιστού για τα πάντα (γιατί μπορούν), οπότε το μόνο που χρειάζεται για να διορθώσουν αυτό είναι μια παγκόσμια ενημέρωση για όλα τα πιστοποιητικά που χρησιμοποιούν μακριά από τα παλιά, πλέον αναξιόπιστα πιστοποιητικά της Symantec . Για αυτούς, θα είναι λιγότερο οδυνηρό εξαιτίας αυτού. Για τους περισσότερους από εμάς, λοιπόν, δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς θα πρέπει να εξαρτηθούμε από άλλους για να κάνουμε τις ενημερώσεις έγκαιρες.

Εξετάζοντας αυτό το θέμα την περασμένη εβδομάδα περίπου, καταφέραμε να εντοπίσουμε μια ποικιλία ζητημάτων που επισημαίνονται για αυτό. Τώρα έχουμε δει τοπικά σήματα BBB και παγκόσμια σήματα Paypal να επισημαίνονται. Έχουμε δει έναν ΤΟΝΟ 3rd Οι ετικέτες παρακολούθησης πάρτι επισημαίνονται, από ετικέτες Casale Media έως Adroll και άλλα. Ακόμη και το AddThis, το δημοφιλές γραφικό στοιχείο/πρόσθετο κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης για το WordPress επισημαίνεται.

Εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα και το αίσθημα απόγνωσης καθώς αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι, πολλές από τις διορθώσεις για αυτό θα συνδέονται με 3rd μέρη όπως αυτά ανακαλύπτουν ΚΑΙ δίνουν προτεραιότητα στην ενημέρωση όλων των πιστοποιητικών ασφαλείας τους το συντομότερο δυνατό.

Τι έχουμε προτείνει στους πελάτες μας

Πρώτα απ ‚όλα, συνιστούμε σε κάθε πελάτη να ελέγχει κάθε πρότυπο τύπου σελίδας που έχει χρησιμοποιώντας τα Εργαλεία προγραμματιστών του Chrome για να δει τι επισημαίνεται στους ιστότοπούς του. Μόλις γίνει αυτό και η λίστα παραδοθεί στην ομάδα μάρκετινγκ, στη συνέχεια ζητήστε τους να επικοινωνήσουν με τις επαφές τους ενώ παράλληλα υποβάλλουν δελτία υποστήριξης πληροφορικής με αυτά τα 3rd για την αύξηση της ευαισθητοποίησης. Εάν αρκετοί άνθρωποι ωθήσουν την ευαισθητοποίηση και ασκήσουν πίεση για να αποκτήσουν τους *πολύ* κοινούς πόρους που επισημαίνονται, τότε αυτό αυξάνει την πιθανότητα για όλους μας να ξεπεράσουμε αυτό το λιγότερο τραυματισμένο.

Έτσι, εάν διαπιστώσετε ότι έχετε κάποια σχέση με την επιτυχία της επιχείρησης για την οποία εργάζεστε, μοιραστείτε το. Ας βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα ξεφύγει, τελικά, δεν είμαστε όλοι Amazon όπου η Google πρόκειται απλώς να «κάνει μια προσωρινή εξαίρεση» για αυτό. Σε αντίθεση με τις μεγάλες διαδικτυακές παρουσίες όπως το Amazon, όλοι θα νιώσουμε τις κυρώσεις και τα αποτελέσματα αυτού.

Για το σκοπό αυτό, κοινοποιήστε αυτό ή το άρθρο της Google από το ιστολόγιο Ασφάλειας που συνδέεται παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε όλοι να επιστρέψουμε σε πιο απλά πράγματα, όπως η πλήρης αξιολόγηση και ο επανασχεδιασμός των ιστοτόπων μας για κινητά και η εστίαση στην ταχύτητα του ιστότοπου για κινητά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επανάσταση της Google «πρώτα από κινητά».

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar