Οι καλύτερες ιστορίες μας για την πρόσβαση στο φαγητό του 2021

5

Η επισιτιστική ανασφάλεια είναι ένα επίμονο πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως απάντηση στην πανδημία του COVID-19, έχει αυξηθεί η υποστήριξη έκτακτης ανάγκης για άτομα που έχουν ανάγκη. Όταν τα σχολεία έκλεισαν το 2020, για παράδειγμα, η κυβέρνηση Μπάιντεν παρείχε κάρτες πανδημίας EBT (P-EBT) σε οικογένειες των οποίων τα παιδιά θα λάμβαναν διαφορετικά σχολικά μεσημεριανά γεύματα δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό μόνοι τους. Τον Οκτώβριο, η διοίκηση αύξησε το μέγιστο όφελος για το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Διατροφικής Βοήθειας (SNAP) κατά 15%, προσαρμόζοντάς το για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1960. Και η διοίκηση αύξησε την επισιτιστική βοήθεια για άτομα που είναι εγγεγραμμένα στο Πρόγραμμα Διανομής Τροφίμων στις Ινδικές Κρατήσεις (FDPIR).

Η κρατική υποστήριξη βοήθησε τα ποσοστά επισιτιστικής ανασφάλειας να παραμείνουν σταθερά συνολικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας μέχρι στιγμής. Αλλά τα ποσοστά αυξήθηκαν για τα μαύρα, μη ισπανικά νοικοκυριά, ειδικά για τα μαύρα νοικοκυριά στο Νότο, αποκαλύπτοντας φυλετικές και τοπικές ανισότητες. Η επισιτιστική ανασφάλεια είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα μέσα σε έναν αστερισμό περίπλοκων προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης θέσεων εργασίας που πληρώνουν μισθούς διαβίωσης και της έλλειψης προσιτής στέγης και υγειονομικής περίθαλψης. Η έλλειψη επισιτιστικής ασφάλειας—και διατροφικής ασφάλειας— οδηγεί επίσης σε άλλα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή και κακών μαθησιακών αποτελεσμάτων για τα παιδιά. Η αντιμετώπιση της πείνας απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη αυτό το πλήθος παραγόντων.

Φέτος, η Civil Eats αύξησε τις αναφορές της για πολλά ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσβαση και την ασφάλεια στα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων των ομοσπονδιακών προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας, των προσπαθειών για σίτιση παιδιών, ηλικιωμένων και ανθρώπων σε αγροτικές κοινότητες και διάφορα έργα βάσης που στοχεύουν στη σίτιση κοινοτήτων και την οικοδόμηση διατροφική κυριαρχία. Παρακάτω, βρείτε τις καλύτερες ιστορίες μας που εξηγούν το μέγεθος του προβλήματος και τις πολλές λύσεις.

Αυτή η εφαρμογή στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες του SNAP να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα οφέλη τους
Το Forage στοχεύει να κάνει κάθε σεντ του SNAP να μετράει και συνεργάζεται με αλυσίδες παντοπωλείων για να απαριθμεί προσφορές και χαμηλότερες τιμές.

Ο συνοδός λεωφορείων ειδικών αναγκών των δημόσιων σχολείων της κομητείας Montgomery Bhavin Savla βοηθά στη διανομή σακουλών με τρόφιμα που δωρήθηκαν από το Manna Food Center στο Quince Orchard High School ως μέρος ενός προγράμματος για τη διατροφή των παιδιών ενώ τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού, 20 Μαρτίου 2020 στο Gaithersburg, Maryland.  Εκατομμύρια παιδιά σε όλη τη χώρα βασίζονται στα γεύματα που λαμβάνουν στο σχολείο, τα οποία είναι κλειστά σε μια προσπάθεια να καταστείλουν τη μετάδοση του ιού COVID-19.  (Φωτογραφία από τον Chip Somodevilla/Getty Images)Η πανδημία αποκαλύπτει φυλετικά κενά στην πρόσβαση στα σχολικά γεύματα
Οι ερευνητές τεκμηριώνουν τους τρόπους με τους οποίους οι τοποθεσίες διανομής τροφίμων ήταν απρόσιτες για οικογένειες Μαύρων και Λατίνων.

Οι φοιτητές κολλεγίου αγωνίζονται να εγγραφούν στο SNAP—αλλά βοηθούν τα προγράμματα υποστήριξης από ομοτίμους
Καθώς περισσότεροι φοιτητές αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι φοιτητές πλοηγοί στο Πανεπιστήμιο Πόλης της Νέας Υόρκης βοηθούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια εγγραφής στο SNAP.

Οι άνθρωποι πίσω από τα σχολικά γεύματα πιέζουν για ελεύθερη πρόσβαση για όλους
Ο Σύλλογος Σχολικής Διατροφής ασκεί πιέσεις στο Κογκρέσο αυτή την εβδομάδα για δωρεάν σχολικό πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, μια μέχρι πρότινος αδιανόητη πρόταση πολιτικής που κατέστη δυνατή λόγω της πανδημίας.

Ένας μαθητής νηπιαγωγείου τρώει πρωινό στο Yung Wing School PS 124 στις 13 Ιανουαρίου 2021 στη Νέα Υόρκη.

Τι έμαθαν τα σχολεία της Νέας Υόρκης Τροφοδοτώντας εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας
Καθώς οι μαθητές επιστρέφουν στο μεγαλύτερο δημόσιο σχολικό σύστημα της χώρας, οι υποστηρικτές επαινούν τις προσπάθειες παροχής γευμάτων σε άπορους μαθητές —και οποιονδήποτε κάτοικο— και εντοπίζουν μαθήματα που θα μπορούσαν να μάθουν άλλες περιοχές.

Είναι καιρός να επανεφεύρουμε τις τράπεζες τροφίμων, λέει η ειδικός Katie Martin
Στο νέο της βιβλίο, η Martin εξερευνά το φιλανθρωπικό σύστημα τροφίμων και τι θα χρειαστεί για να στρέψει την εστίασή του στη διατροφική ποιότητα και την αποτελεσματική διανομή.

Η Doria Robinson στα χωράφια στη φάρμα North Richmond του Urban TilthCivil Eats TV: Planting with Purpose at Urban Tilth
Πώς η Doria Robinson, η δύναμη πίσω από το αστικό αγρόκτημα με επίκεντρο την κοινότητα, μεταμόρφωσε μια «έρημο φαγητού» σε καταπράσινα αγροκτήματα, κήπους και ανοιχτούς χώρους στο Ρίτσμοντ της Καλιφόρνια.

Οι πεινασμένοι ηλικιωμένοι χρειάζονται περισσότερα από απλή πρόσβαση σε τρόφιμα
Καθώς οι ηλικιωμένοι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και νοητικής λειτουργίας, περιορισμένη κινητικότητα και μειωμένα εισοδήματα, οι λύσεις παραμένουν άπιαστες για την αντιμετώπιση των δυσανάλογων ποσοστών επισιτιστικής ανασφάλειας που αντιμετωπίζουν.

Ένα πρόγραμμα διατροφής για γυναίκες και παιδιά πρόκειται να λάβει περισσότερη ομοσπονδιακή υποστήριξη
Σε αντίθεση με το SNAP, το WIC έχει μικρότερο προϋπολογισμό και λιγότερο προβολέα. Τώρα, το Κογκρέσο και το USDA εργάζονται για να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο την επισιτιστική ανασφάλεια στις οικογένειες επενδύοντας και εκσυγχρονίζοντας το πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα επανεισόδου στη Νέα Υόρκη προσφέρει στους πρώην φυλακισμένους θεραπεία, αξιοπρέπεια μέσω γευμάτων
Το πρόγραμμα τροφίμων και διατροφής της Εταιρείας Fortune λειτουργεί για να αντιμετωπίσει τη δύναμη και τη σημασία ενός καλού γεύματος για άτομα που έχουν εμπλακεί στο σύστημα δικαιοσύνης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar