Η Google επιβεβαιώνει μια ενημέρωση «αλγόριθμου ευρέος πυρήνα».

7
Η Google επιβεβαιώνει μια ενημέρωση «αλγόριθμου ευρέος πυρήνα».

Η Google επιβεβαιώνει μια ενημέρωση «αλγόριθμου ευρέος πυρήνα».

Παρατηρήσατε πρόσφατα κάποια ξαφνική πτώση ή κέρδη στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης; Αν ναι, δεν είστε μόνοι.

Τις τελευταίες 7-10 ημέρες, αρκετοί webmasters ανέφεραν είτε αύξηση είτε μείωση στην κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησής τους. Εμπειρογνώμονες SEO και bloggers υποψιάζονταν μια ενημέρωση της Google που προκάλεσε την ξαφνική αλλαγή στην κατάταξη.

Τώρα, η Google επιβεβαίωσε επίσης την εικασία.


Ενημέρωση αλγορίθμου ευρέος πυρήνα

Σύμφωνα με την Google, υπήρξε πράγματι μια ενημέρωση την περασμένη εβδομάδα που επηρέασε την κατάταξη και την εμφάνιση ορισμένων ιστότοπων στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, όπως το όρισε η Google, ήταν μια ενημέρωση «αλγόριθμου ευρέος πυρήνα».

Η Google το επιβεβαίωσε στο Twitter ότι κάνει αυτούς τους τύπους ενημερώσεων βασικών αλγορίθμων «αρκετές φορές το χρόνο».

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‚αυτό. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια βασική ενημέρωση αλγορίθμου, συχνά απλώς αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο η Google προβάλλει ορισμένους ιστότοπους και σελίδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, εάν υπάρχει πτώση στην κατάταξη αναζήτησης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν τη σελίδα.

Η Google είπε επίσης ότι άλλαξε τα μοντέλα κατάταξής της, επομένως οι αλγόριθμοι της Google επωφελούνται πλέον από „σελίδες που προηγουμένως δεν είχαν ανταμοιβή“.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Google:

«Κάθε μέρα, η Google συνήθως δημοσιεύει μία ή περισσότερες αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τα αποτελέσματά μας. Ορισμένες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες βελτιώσεις. Ορισμένες είναι γενικές αλλαγές. Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφορήσαμε μια ενημέρωση αλγορίθμου ευρέος πυρήνα. Τα κάνουμε αυτά τακτικά αρκετές φορές το χρόνο.

Όπως με κάθε ενημέρωση, ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να σημειώσουν πτώσεις ή κέρδη. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις σελίδες που μπορεί τώρα να έχουν λιγότερο καλή απόδοση. Αντίθετα, οι αλλαγές στα συστήματά μας ωφελούν σελίδες που προηγουμένως δεν ανταμείβονταν λιγότερο.

Δεν υπάρχει καμία «διόρθωση» για σελίδες που ενδέχεται να έχουν λιγότερο καλή απόδοση, εκτός από το να παραμείνουν εστιασμένες στη δημιουργία υπέροχου περιεχομένου. Με την πάροδο του χρόνου, το περιεχόμενό σας μπορεί να αυξηθεί σε σχέση με άλλες σελίδες.“


Ορίστε λοιπόν.

Αυτό που όλοι εικάσαμε το Σαββατοκύριακο έχει πλέον επιβεβαιωθεί από την Google. Ήταν μια ενημέρωση αλγορίθμου και είτε είδατε πτώσεις είτε κέρδη, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‚αυτό.

Απλώς συνεχίστε να παράγετε εξαιρετικό περιεχόμενο, βοηθώντας τους αναγνώστες σας με πολύτιμες πληροφορίες, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας και απλώς να είστε ο καλύτερος ιστότοπος στη θέση σας και η Google θα συνεχίσει να επιβραβεύει τον ιστότοπό σας.

Εικόνα προφίλ

Τζος Χαμίτ

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar